Головна » 2017 » Лютий » 10 » YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції
13:01
YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції

Користувачі, що ведуть онлайн-трансляції на YouTube, зможуть отримати гроші за перегляди свого контенту за допомогою сервісу Super Chat.

ютуб

Про це повідомляється в блозі відеосервісу, передає republic. Спочатку функція буде доступна користувачам, кількість передплатників яких перевищує 10 тисяч, іншим доступ до цього сервісу творці обіцяють надати «найближчим часом». Першими функцію випробують блогери з 20 країн світу і глядачі з 40 держав. Читайте також Netflix представили пристрій для управління телевізором за допомогою сили думки (відео) Глядач, який дивиться онлайн-трансляцію, зможе «купувати» повідомлення в загальному чаті, які будуть виділятися окремим кольором і знаходиться над усіма коментарями терміном до п'яти годин. «Super Chat дає глядачам можливість додати трохи візуальної складової до їх чатів, а творцям надає новий спосіб підтримувати зв'язок зі своїми шанувальниками, заробляючи при цьому трохи грошей», – зазначили в YouTube.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/science/1765607-youtube-pridumav-yak-monetizuvati-onlayn-translyatsiji.html

Переглядів: 464 | Додав: Orinoko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar